Kundtjänst

08-410 290 04

Aktuell leveringstid 10-12 dager
17 år med fornøyde kunder
Trygge leveringer

Banner – Et banner med mange muligheter

Bannere er et utrolig nyttig element som kan brukes på mange bruksområder. Et banner passer like godt innendørs som utendørs og kan leveres i forskjellige typer materialer til forskjellige formål. Det er også inkludert i ulike typer konfigurasjoner, avhengig av hvordan du vil henge bannerne dine.

Bannerne kan festes til bygnings gjerdet på arbeidsplassen, eller gjerdet som omslutter eiendommen eller brukes som dekorasjon under sportsarrangementer, festivaler eller andre arrangementer. Eller innendørs som både midlertidig og permanent innredning.

Bannerne leveres med egen utskrift og med høyeste kvalitet på både trykk og tekstil. Utskriftene er skarpe med høy grad av fargefylling og tekstilene er slitesterke og værbestandige.

Bannere i henhold til dine ønsker

Du kan få dine bannere i hvilken som helst størrelse, og din egen utskrift. Vil du ha maljer eller borrelås rundt banneret? Eller kanskje et kjedet med aluminiumskinner? Gi oss beskjed om hvilken størrelse du trenger, og hvordan du vil bruke den, og vil vi løse resten!

Vi leverer bannere over hele Norge

Vi leverer bannere med egne utskrifter til hele Norge. Så om du bor i Oslo, Tromsø, Trondheim eller Svolvær, er Flaggby din leverandør av bannere. Kontakt oss i dag, og vi vil hjelpe deg med alle dine behov for flagg og bannere.