Aktuell leveringstid 10-12 dager
17 år med fornøyde kunder
Trygge leveringer

 

Kundtjänst

08-410 290 04

Våre beachflagg

Så enkelt monterer du våre beachflagg. Legg også merke til kvaliteten på stangen og den praktiske posen beachflagget er levert i.

Beachflagg - Mer enn et strandflagg

Beachflagget er uten tvil vårt mest populære produkt. Ikke bare for at våre beachflagg har den beste livslengden og kvaliteten i markedet, men disse flaggene er også utrolig rimelige og bruksområdene deres er uendelige. Beachflagg (også kalt strandflagg) brukes til arrangementer, sportsbegivenheter, eller utenfor butikken eller selskapet.

Idrettsklubber og foreninger bruker dem for å representere sin klubb. Beachflagget er holdbar og det er lett å transportere og montere det. Flagget gir et pent, sporty og tydelig inntrykk.

Bestill flere beachflagg og få en enda bedre pris. Få rabatt allerede fra det andre beachflagget. Kontakt oss, og vi hjelper deg med å finne det rette beachflagget og en fot for det.

Vi leverer våre beachflagg over hele Norge. Fra Vest-Agder i sør til Finnmark i nord. Så uansett om du er i Oslo, Bergen, Tromsø eller et annet sted i Norge, bestiller du beachflaggene hos oss.