Vanligespørsmål

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene som kan dukke opp når du skal bestille flagg, beachflagg, bannere osv. Finner du ikke svaret på ditt spørsmål så er du alltid velkommen til å kontakte oss på telefon eller via e-post.

Kundetjeneste

Kundetjeneste er åpen alle dager 10.00–20.00

info@flaggby.no
+46 8-410 290 04

Bestilling

Hvordan bestiller du?

De produktene i nettbutikken som ikke har en pris, må du kontakte oss via post eller telefon for bestilling. Det betyr at de produktene uten pris er produkter som leveres med unike størrelser og konfigurasjoner med dine ønskemål.

Det finnes ikke pris eller kjøpsknapp

De produktene i nettbutikken som ikke har en pris, må du kontakte oss via post eller telefon for bestilling. Det betyr at de produktene uten pris er produkter som leveres med unike størrelser og konfigurasjoner med dine ønskemål.

Hvordan betaler jeg for min bestilling?

Bestiller du via vår nettbutikk har du muligheten å velge mellom å betale via PayPal (trygg kortbetaling), eller kortbetaling via Stripe er også mulig. Du kan også velge å betale via faktura. Ved bestilling via e-post eller telefon blir det automatisk fakturabetaling.

Hvordan finner jeg hva jeg leter etter?

På hjemmesiden er produktene oppdelt i ulike produktkategorier for å gjøre det lettere for deg å finne det du leter etter. Beachflagg sorteres under beachflagg, flagg under flagg osv. Med andre ord er det veldig enkelt. Finner du likevel ikke hva du leter etter kan du bruke søkefeltet som du finner når du klikker på forstørrelsesglasset i menyen til høyre for Flaggbys logo.

Levering

Hvor lang er leveringstid?

Leveringstid er 10-14 dager fra godkjent original. Ekspresslevering kan ordnes mot ekstra kostnad.

Kan man få ekspresslevering?

Ja. Trenger du å få leveringen raskere enn de vanlige 10-14 dagene? Kontakt oss og vi skal sjekke om dette er mulig. Alt avhenger av størrelsen på bestillingen, belegget i trykkeriet og hvor fort du trenger levering. Det vil bli lagt en ekstra kostnad for ekspresslevering.

Kan jeg hente min bestilling på Flaggby?

Nei, det er dessverre ikke mulig. Vi har vår produksjon i Polen.

Hvordan leveres bestillingen min?

Din bestilling leveres med bud via fraktselskapet UPS. De leverer til den angitte leveringsadressen en gang mellom kl. 08.00-17.00. Noen må være på plass og bekrefte leveransen. Hvis ingen er på adressen, gjør UPS et nytt forsøk neste dag eller tar kontakt med kontaktpersonen for å bestille en tid.

Layout

I hvilken format bør layouten leveres?

Materialet må være en høyoppløst PDF-fil, oppløsning 400-dpi i skala 1:10 eller vektorisertEPS elle Al-fil. Glem ikke at logo og tekst skal väre vektoriserte. Se også våre Leveranskriterier.

Hvor mange layouter inngår?

Ved bestilling inngår det 1 stk original/layout per produkt. For eksempel bestiller du 5 stk reklameflagg og 2 stk beachflagg så inngår det 1 stk layout for reklameflagg og 1 stk layout for beachflagg. Ønsker du å trykke flere ulike layouter så tilkommer det en kostnad på 85 kr/layout. F.eks. vil du ha ulike layouter på dine to beachflagg så tilkommer en kostnad på 85 kr for den ekstra layouten.Hvis du bestiller via nettbutikken, fremgår ikke dette uten vi legger til ekstra kostnad hvis det viser seg at du trenger ekstra layouter.

Hvordan leverer jeg mine trykkfiler?

Du kan velge å sende dine trykkfiler til oss via e-post eller laste dem opp til vår DropBox. Les mer på siden Laste opp filer.

Kan jeg få hjelp med å skape min layout?

Ja, vi tilbyr denne tjenesten mot en debitering på250 kr per påbegynt halvtime. Ønsker du få hjelp med å skape en profesjonell layout? Legg til produkten Layoutshjelp i din bestilling.

Produkter

Leveres beachflagg komplette?

Våre beachflagg kommer med bag, stang og flagg. Du må kjøpe en fot som passer til flaggets hensikt. Du finner våre forskjellige fot alternativer på siden Tilbehør.

Bestille et nytt flagg for mitt beachflaggs stativ

Har du kjøpt beachflagget ditt hos Flaggby? Hvis ja, kan du enkelt velge å bare kjøpe et nytt flagg og bruke det til ditt eksisterende stativ. Identifiser hvilken modell av beachflagg du har og finn produktet under produktkategorien beachflagg. For eksempel, hvis du har et beachflagg Urban, klikk på produktet Beachflagg Urban (nytt flagg) velg deretter din størrelse og klikk på legg i handlekurven.

Øvrig

Hjelp og veldedighetsorganisasjoner

Flaggby støtter hjelpe- og veldedighetsorganisasjoner med flagg, tekstilbannere og bannere. Alle hjelp- og veldedighetsorganisasjoner er velkomne til å søke til oss om flagg, tekstilbannere og bannere. Mer informasjon og søknad: Flaggby Nonprofit.