FORNØYD KUNDE GARANTI

Som kunde kan du alltid føle deg trygg når velger Flaggby. Vi fokuserer på å være Norges mest hjelpsomme trykkeri og vi hjelper deg med alt fra produkt forslag og layout, til levering av ferdige trykksaker. Det skal være enkelt for deg å handle hos oss på Flaggby.

Vi garanterer en bra pris

En viktig del for oss er at prisen alltid er den absolutt beste. Hvis du finner en lavere pris hos noen andre, tilbyr vi en enda lavere pris, dersom det er mulig. Prisgaranti må kreves før bestillingen er gjort.

Vi garanterer personlig service

Hos oss får du alltid personlig service av medarbeidere som hjelper deg gjennom hele bestillingsprosessen fra første kontakt til produktet er levert.

Vi garanterer oppfølgning

Etter fullført levering gjør vi alltid en oppfølgning for å være sikre på at du som en kunde er fornøyd med din opplevelse hos oss. Det er en viktig del av vår jobb til å bli stadig bedre.

Vi garanterer sikker levering i tide

Våre kunder har ofte skarpe tidsfrister som deres produkter må leveres til. Det setter vi selvfølgelig høye krav på vår leveringssikkerhet. Et nært samarbeid med de største logistikkbedriftene er en viktig del av det.

Nöjd kund garanti flaggor

Kundeservice

info@flaggby.no
+46 8-41029004

Kundetjeneste:
Åpen alle dager 09.00 – 20.00