Profesjonell bilderetusjering

Vi i Flaggby hjelper deg med retusjering av bildene dine, uansett om du bestiller trykksaker hos oss eller bruker bildet i andre sammenhenger.

Vi hjelper deg med å reparere skadede fotografier eller forbedre bilder som egentlig ikke ble så gode som du trodde. Vi kan også hjelpe deg med kreative bilde utgaver, kun basert på et fotografi, skaper vi en helt fascinert reklamekampanje. Retusjering kan også bety at vi skifter farger, erstatter / fjerner objekter i bildet osv.

Gjør mer av bildene dine med bilderetusjering!

Vi skaper profesjonelle reklamebilder fra et helt enkelt fotografi! Vi forbedrer på farger, lys, skarphet og legger til en stor dose magi. Vi får et enkelt bilde å se ut som et dyrt reklamebyrå bilde. Men med vår retusjerings hjelp kan alle bedrifter skape profesjonelle reklamebilder.

Vi lager ditt drømmebilde med bilderetusjering. Vi legger til realistiske forbedringer og blander kreative og fantasifulle effekter helt avhengig av hva du vil skape med bildet.

Gamle bilder

Har du gamle bilder som har begynt å forfalle? Ta det med ro! Vi hjelper deg med å gjenopprette og bevare dine gamle bilder med bilderetusjering. Vi reparerer skader og forbedrer fargebalanse, lysstyrke, kontraster osv.

Misslykkede bilder

Har du viktige bryllupsbilder som ikke har blitt så gode som de burde? Eller har du bilder fra andre arrangementer som ikke ble så gode som du ville? Ta det med ro. Vi kan redde bildene dine! Vi forbedrer dem med bilderetusjering.

Vi kan hjelpe deg med

• Fargekorrigering
• Lyskorreksjon
• Retusjering
• Eksponering
• Bildemanipulasjon
• Reproduksjon
• osv…

Vi hjelper deg med bildene dine, uansett om du planlegger å kjøpe trykt materiale fra oss.

Hva koster det?

Send bildene dine til layout@flaggby.no, og vi returnerer med et tilbud.

Hvis du har spørsmål, er du velkommen å kontakte oss på +46 8-41029004.