Vilkår og betingelser

Eventuelle tollavgifter og avgifter som faktureres av UPS betales av mottakeren.
Alle priser i butikken er oppgitt i NOK og alle priser er eksklusiv MVA.

Om Flaggby
Selskapet er basert i Sverige, Stockholm. Selskapets postadresse er Anders Reimers väg 4, 117 50 Stockholm, Sverige.

Ønsker du å komme i kontakt med oss, send en epost til info@flaggby.no med din sak og dine kontaktdetaljer så hører vi fra deg innen kort tid.

Bestilling
Når du har fullført bestillingen, vil en ordrebekreftelse bli sendt til din e-postadresse. I bekreftelsen finner du all informasjon om produkter, pris, fakturerings- og leveringsadresse.

Dersom det er feil i ordrebekreftelsen, må du umiddelbart kontakte oss via e-post til info@flaggby.no.

Leveranse
Våre normale leveringstider er 10-14 dager. Lengre leveringstid kan forekomme i travle perioder.

Dersom det skulle oppstå forsinkelser i leveringen (uten at vi har gitt deg beskjed om lengre leveringstid), må du kontakte oss på e-postadressen: info@flaggby.no.

Priser
Alle priser i butikken er oppgitt i NOK og alle priser er eksklusiv mva.

Vi tar forbehold om prisendringer forårsaket av prisendringer fra leverandør, trykkfeil i prislisten og unøyaktigheter i priser på grunn av feilinformasjon og forbeholder oss retten til å justere prisen.

Angrerett
Ved kjøp av varer på nettsiden har du som kunde en lovfestet 14 dagers angrerett som gjelder fra det øyeblikket du har mottatt en vare du har bestilt.

5.1 Ved bruk av angreretten:
Du må meddele at du angrer. Meldingen må sendes til oss på info@flaggby.no. I meldingen din skal navn, adresse, e-postadresse, ordrenummer og hvilke varer returen gjelder tydelig fremgå.

Du bør returnere produktene til oss umiddelbart og senest innen lovbestemte 14 dager etter kanselleringsvarselet.

Du er ansvarlig for returfrakt, levering og tilstand av produktene ved retur, produktene skal derfor sendes godt pakket og i originalemballasje.

Fra refusjonsbeløpet forbeholder vi oss retten til å trekke fra et beløp tilsvarende verdifallet i forhold til produktets opprinnelige verdi ved brukt eller skadet produkt.

5.2 Angreretten gjelder ikke dersom:
Skreddersydd produkt, som er skreddersydd spesielt for deg eller har et tydelig personlig preg etter dine ønsker.

Tjenester som er fullført og hvor du uttrykkelig har samtykket til oppstart av tjenesten uten angrerett.

Krav og klager
Vi inspiserer alle produkter før de sendes til deg. Skulle produktet fortsatt være skadet eller feilsendt når det ankommer, forplikter vi oss, i henhold til gjeldende forbrukervernlovgivning, til å rette feilen kostnadsfritt.

Du må alltid kontakte oss for godkjenning før du returnerer en defekt vare.

Reklamasjonen skal sendes umiddelbart etter at mangelen er oppdaget.

6.1 Hvordan går du frem med en klage?
Eventuelle feil og mangler skal alltid meldes til info@flaggby.no, hvor du oppgir navn, adresse, e-postadresse, ordrenummer og beskrivelse av feilen.

Hvis vi ikke er i stand til å utbedre mangelen eller levere et lignende produkt, refunderer vi deg for det defekte produktet i samsvar med gjeldende forbrukerbeskyttelseslovgivning. Vi står for returfrakt ved godkjente reklamasjoner.

Vi forbeholder oss retten til å avslå en klage dersom det viser seg at produktet ikke er defekt i henhold til gjeldende forbrukerlovgivning. Ved klage følger vi retningslinjer fra den Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se.

Ansvarsbegrensning
Vi tar ikke ansvar for indirekte skader som kan oppstå på grunn av produktet.

Vi påtar oss intet ansvar for forsinkelser/feil som følge av forhold utenfor selskapets kontroll (Force Majeure). Disse forholdene kan for eksempel være arbeidskonflikt, brann, krig, myndighetsvedtak, redusert eller ikke-eksisterende leveranse fra leverandøren.

Videre tas det ikke noe ansvar for eventuelle endringer i produkter/produktegenskaper som er endret av den respektive leverandøren og andre faktorer utenfor vår kontroll.

Produktinformasjon
Vi tar forbehold om eventuelle typografiske feil på denne nettsiden og sluttsalg av produkter. Vi garanterer ikke at bildene gjenspeiler det nøyaktige utseendet til produktene, da det kan forekomme en viss fargeforskjell avhengig av skjermen, bildekvaliteten og oppløsningen. Vi prøver alltid vårt beste for å eksponere produktene så korrekt som mulig.

Informasjon om informasjonskapsler
I henhold til lov om elektronisk informasjon skal besøkende på et nettsted for personvernformål informeres om at informasjonskapsler brukes. Informasjonen i informasjonskapselen kan brukes til å spore en brukers surfing. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som nettstedet du besøker ber om å bli lagret på datamaskinen din for å gi tilgang til ulike funksjoner. Det er mulig å stille inn nettleseren din slik at den automatisk nekter informasjonskapsler. Mer informasjon finner du på Post och telestyrelsens nettsider.

Personopplysningsloven
Vi beskytter dine personopplysninger og din personlige integritet i samsvar med personopplysningsloven (1998:204). Vi lagrer ikke kundedataene dine for noe annet enn gjennomføringen av bestillingen din. Som kunde kan du alltid be om rettelser, utdrag og at vi fjerner dine data fra vårt register.

Endringer i de generelle vilkårene
Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i vilkårene og betingelsene når som helst. Endringer i vilkårene vil bli lagt ut online på nettsiden. De endrede vilkårene anses som akseptert i forbindelse med bestillinger eller besøk på nettsiden.

Tvist og lovvalg
I tilfelle en tvist ikke kan løses etter avtale med selskapets kundeservice og kunden, kan du som kunde henvende deg til Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se. For innbyggere i et annet EU-land enn Sverige kan du sende inn en klage online via EU-kommisjonens plattform for mekling i tvister, se http://ec.europa.eu/consumers/odr

Ved tvist følger vi vedtak fra ARN eller tilsvarende tvisteløsningsorgan.

Tvister angående tolkning eller anvendelse av disse generelle vilkårene og betingelsene skal tolkes i samsvar med svensk lov.